aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνατροπή στο θέμα προπονητή… και τώρα τρέχει

Ανατροπή στο θέμα προπονητή… και τώρα τρέχει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Παρελθόν πριν γίνει παρόν ο Ντάνιελ Πογιάτος (φωτό). Ο Καταλανός τεχνικός, ενώ είχε συμφωνήσει με τον Άνχελ Γκόμεθ και μάλιστα το τελευταίο διάστημα διένυσαν αρκετό δρόμο όσον αφορά στο σχεδιασμό της ομάδας, ενημέρωσε πως δεν έρχεται Κύπρο. Ο λόγος; Η πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε από την Μπαρσελόνα Β, που αποτελεί πρόκληση για τον 40χρονο τεχνικό. Προβληματίστηκε αφού είχε δώσει το λόγο του στον Γκόμεθ, όμως από τη στιγμή που δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι», ο δρόμος για την Μπάρσα ήταν ανοιχτός και αυτόν ακολούθησε.

Διαβάστε επίσης: Από εβδομάδας στην Κύπρο και… μαζεμένες ανακοινώσεις

Εξέλιξη που βάζει πίεση στον τεχνικό διευθυντή για να κλείσει προπονητή. Η ανατροπή τον υποχρεώνει να τρέξει, ώστε να μη χαθεί άλλο έδαφος αφού η μέρα έναρξης της προετοιμασίας πλησιάζει σε δυο εβδομάδες. Σαφώς η εξέλιξη είναι αρνητική και ήδη άρχισε σε κάποιο βαθμό η μουρμούρα από πλευράς κόσμου, κυρίως γιατί να μην είχε ήδη υπογράψει ο Πογιάτος με αποτέλεσμα να χαθεί μέσα από τα χέρια της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Κοιτάζει προς άλλες κατευθύνσεις ο Γκόμεθ!

Παρόλα αυτά, από πλευράς του συλλόγου διαβεβαιώνουν ότι, ο Γκόμεθ πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να καταλήξει στον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη περίοδο. Το γεγονός ότι, προηγουμένως είχε αξιολογήσει αρκετές περιπτώσεις προπονητών, είτε τους γνώριζε είτε είχαν προταθεί, γνωρίζει πού θα κινηθεί και δεν θα αρχίσει και πάλι από την αρχή.

Διαβάστε επίσης: «Κλέβει» τον Πογιάτος από την Ομόνοια η Μπαρσελόνα Β΄

Εκτός απροόπτου ο τεχνικός διευθυντής θα κινηθεί εκ νέου στην ισπανική αγορά για τον προπονητή. Επιλογές υπάρχουν, απομένει να αποφασίσει τι θέλει ο Γκόμεθ. Αυτό βεβαίως, θα πρέπει να το κάνει σύντομα, ώστε να προχωρήσει ο προγραμματισμός. Ήδη ο Ισπανός έχει έτοιμες λύσεις με ποδοσφαιριστές και θα θελήσει από κάποιους να αποσπάσει την υπογραφή τους.

Αποτελεί ερωτηματικό εάν ο τεχνικός διευθυντής θα θελήσει και πάλι να επιλέξει προπονητή σε νεαρή ηλικία που θα είναι φιλόδοξος έστω κι αν δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Το προηγούμενο διάστημα, οι πλείστοι προπονητές που αξιολόγησε και προκρίθηκαν για πιθανή πρόσληψή τους ήταν με αυτά τα χαρακτηριστικά. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, άλλωστε δεν πάει άλλο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ