aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑAνατροπή με Κατελάρη, κοντά σε συμφωνία

Aνατροπή με Κατελάρη, κοντά σε συμφωνία

Νέο κύκλο επαφών με τον Φάνo Κατελάρη με στόχο την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας άνοιξε η Ομόνοια. Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκ νέου το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του διεθνούς μέσου και φαίνεται πως γεφυρώνονται οι διαφορές.

Θυμίζουμε πως ο Κατελάρης είπε «όχι» δυο φορές σε πρόταση της Ομόνοιας για επέκταση συμβολαίου με αποτέλεσμα οι πράσινοι να τον θέσουν στην υπό παραχώρηση λίστα των ποδοσφαιριστών. Το τριφύλλι απέρριψε δύο προτάσεις της ΑΕΚ και μία του Παναθηναϊκού, όμως το σκηνικό διαφοροποιείται, αφού Ομόνοια και Κατελάρης δείχνουν πρόθεση να πορευτούν μαζί.

Το συμβόλαιο του Κατελάρη με την Ομόνοια εκπνέει το Καλοκαίρι του 2020 και οι δύο πλευρές συζητούν για νέο τριετές συμβόλαιο με αναπροσαρμογή στις απολαβές του ποδοσφαιριστή. Η επιθυμία του Χένινγκ Μπεργκ να παραμείνει ο Κατελάρης στο ρόστερ διαφοροποίησε τα δεδομένα και πλέον η «ζυγαριά» γέρνει προς παραμονή του στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ