aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνατροπή για να Δοξα-στεί η Ομόνοια!

Ανατροπή για να Δοξα-στεί η Ομόνοια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άφησε πίσω της το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο και μαζί την αδικία από τη διαιτησία (με τη διοίκηση να την εκφράζει μέσω ανακοίνωσης αργά το βράδυ του Σαββάτου). Στην Ομόνοια από το πρωί της Κυριακής επικεντρώθηκαν στον αυριανό επαναληπτικό με τη Δόξα, που έχει χαρακτηριστεί ως «τελικός». Πρόκειται για ένα καθοριστικό ματς αφού θα κρίνει την πορεία της ομάδας στον θεσμό του Κυπέλλου. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-3) φέρει την Ομόνοια με την πλάτη στον τοίχο. Θέλει νίκη με δυο γκολ διαφορά για να βάλει αυτή σφραγίδα στο εισιτήριο πρόκρισης στα προημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζει ατμόσφαιρα… πρόκρισης η Θύρα 9

Στόχος του «τριφυλλιού» είναι η κατάκτηση του τροπαίου, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ενδεχόμενος αποκλεισμός από τη φάση των «16» θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα. Θα είναι ό,τι χειρότερο από τον Φεβρουάριο να μείνει εκτός στόχου στο Κύπελλο, τη στιγμή που οι πιθανότητες εξόδου στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα μέσω πρωταθλήματος είναι περιορισμένες, έστω κι αν θα το παλέψει μέχρι τέλους. Τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο, με την Ομόνοια (βαθμολογικά) να είναι σε μειονεκτική θέση. Παρά την ήττα στο πρώτο ματς, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αποφασιστικότητα για ανατροπή του αποτελέσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και ο Ματ… στην κοσμάρα του!

Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως έβαλαν δύσκολα στον εαυτό τους, έχοντας απέναντί τους μια καλή ομάδα, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης. Ωστόσο, είναι αποφασισμένοι, με την παρουσία τους αύριο, να στείλουν το μήνυμα πως οι δυνατότητές τους είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που έδειξαν στον πρώτο αγώνα και με σύμμαχο τον κόσμο τους θα δώσουν μια σπουδαίας σημασίας μάχη, με έναν και μοναδικό στόχο: να βγουν κερδισμένοι.Η εμφάνιση της Ομόνοιας στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε από βαθμολογικό κέρδος, ήταν ενθαρρυντική. Επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως με τον Πέτεφ στον πάγκο της είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο και έχει τις δυνατότητες για την ανατροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ