aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου: «Το περιμένω και το απαιτώ από τους παίκτες μου…»

Αναστασίου: «Το περιμένω και το απαιτώ από τους παίκτες μου…»

Τις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι της Ομόνοιας πραγματοποίησε ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναφέρθηκε στις τελευταιές εμφανίσεις της ομάδας του, τόνισε τη σημασία η ομάδα να συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρόσθεσε ότι κρύβει μεγάλο βαθμό δυσκολίας το επικείμενο ματς.

Αναλυτικά:

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δύσκολο. Μια ομάδα μετά την αλλαγή του προπονητή έδειξε διαφορετικό πρόσωπο, παίρνει αποτελέσματα δεν μπορώ να πω ότι παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο αλλά είναι αποτελεσματική. Έχουν εμπιστοσύνη και ψυχολογία καλή αλλά από την άλλη είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας και εμείς θέλουμε να είμαστε το αφεντικό και όχι ο αντίπαλος».

Τι διαφορετικό περιμένει: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν διαφορές. Είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες ποιοτικούς αλλά σε ηλικία μεγάλους. Μπορούν βέβαια να διαχειριστούν καλύτερα τα παιχνίδια αλλά θα παίξει ρόλο η ένταση του παιχνιδιού. Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι η συγκέντρωση της ομάδας και το τέμπο που θα παίξουμε».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις: «Αυτό που έλεγα αρκετούς μήνες πριν ότι τα παιδιά δουλεύουνε γίνεται καλή δουλειά και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να δείξουμε τις δυνατότητες μας. Είναι σημαντικό πλέον η σταθερότητα. Να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να τρέχουμε όταν πρέπει να έχουμε την ωριμότητα αλλά και τακτική πειθαρχία σε διάφορες φάσεις του παιχνιδιού. Θέλουμε να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα μας, βάσει της ποιότητας που έχουμε μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Το περιμένω και το απαιτώ από τους ποδοσφαιριστές μου, το ξέρουν και εκεί πρέπει να βελτιωθούμε. Το σημαντικό είναι ότι αρχίζει να κτίζει μια ψυχολογία η ομάδα, μια ταυτότητα δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν προσπαθούμε για το μάξιμουμ. Αυτό που είπα, είναι σημαντικό να δείξουμε αυτό τον χαρακτήρα, αυτή την νοοτροπία και να μπαίνουμε στο γήπεδο και να ξέρουμε τι παιχνίδι μας και την φιλοσοφία μας ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Οι οπαδοί της ομάδας δεν πήραν χαρά αυτή τη χρονιά, θέλουμε να κλείσουμε σωστά την χρονιά, να δώσουμε μια νότα ελπίδας στους οπαδούς μας και παράλληλα να κτίσουμε αυτό που θέλουμε για την επόμενη χρονιά. Να μπουν οι βάσεις για να μπορέσει η ομάδα να κάνει τα σωστά βήματα προς την κορυφή. Κακά τα ψέματα αυτό θέλουμε».

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ