aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑναστασίου: Τα δύο που κρατάει και το ένα που δεν άρεσε

Αναστασίου: Τα δύο που κρατάει και το ένα που δεν άρεσε

Τη διάθεση των παικτών του παρά το ισόπαλο 0-0 με τη Νέα Σαλαμίνα κρατάει ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης έβαλε στα θετικά της ζυγαριάς και το μηδέν παθητικό, ενώ επεσήμανε ότι χρειάζεται δουλειά στο τελείωμα των φάσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Έδειξαν διάθεση και οι δύο ομάδες για να κερδίσουν. Μέχρι το 70-75 εμείς ήμασταν που ελέγχαμε το παιχνίδι και προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το τέμπο εκεί που θέλαμε. Όταν έγιναν οι αλλαγές πήραμε το ρίσκο γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, προσπάθησαν μέχρι το τέλος και δείχναμε μέχρι το τέλος ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Χρειάζεται και η τύχη και ικανότητα. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, όπως και η Σαλαμίνα. Με βάση την εικόνα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και η προσοχή μας στρέφεται πλέον στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ξέραμε ότι είναι δυσκολοκατάβλητη η Σαλαμίνα. Προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους από τα άκρα αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και συνεχίζουμε».

Τι κρατάει από το παιχνίδι: «Θα κρατήσουμε τη διάθεση και την αμυντική συμπεριφορά που είχαμε. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι το τελείωμα των φάσεων. Δημιουργήσαμε ξανά πολλές φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε».

Για την χρησιμοποίηση του Μότα στην ενδεκάδα για πρώτη φορά: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ο Μότα μπήκε να κάνει τη δουλειά του, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι ένας έμπειρος παίκτης με ικανότητα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο γι’ αυτόν να παίξει 90 λεπτά μετά από αρκετό καιρό, προσπάθησε και αυτό ήταν καλό για εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ