aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου: «Σε πολλά ματς εξωτερικοί παράγοντες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα»

Αναστασίου: «Σε πολλά ματς εξωτερικοί παράγοντες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα»

Δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Γιάννη Αναστασίου φιλοξενούνται στο Πρόγραμμα Αγώνα (Match Program) για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2018-19.

Πώς περιμένετε το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντοτε τα παιχνίδια μετά τη διακοπή είναι δύσκολα και επικίνδυνα. Τη δεδομένη στιγμή τα περιθώρια έχουν στενέψει. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και αποφασιστικοί. Με τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ποια είναι τα βασικά σημεία που θα κρίνουν τον αγώνα;.

«Το πιο σημαντικό σε αυτό το ντέρμπι είναι η πειθαρχία και το τακτικό μας πλάνο. Να είμαστε δυνατοί τακτικά και να μην έχουμε ατυχίες. Σε πολλά παιχνίδια η ομάδα παρουσιάστηκε διαβασμένη και έτοιμη, όμως κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα».

Πόσο σημαντικό κρίνετε ότι είναι το παιχνίδι, για τη συνέχεια της προσπάθειας στο πρωτάθλημα;

«Σίγουρα έχει χαθεί αρκετό έδαφος μέχρι στιγμής. Η ΑΕΚ είναι κοντά μας στη βαθμολογία, αλλά έχει παιχνίδι λιγότερο και τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ. Πρέπει τα εντός έδρας παιχνίδια να τα κερδίσουμε όλα. Στα παιχνίδια που βρισκόμουν στον πάγκο δείξαμε ότι παλεύουμε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τελικά όλα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Μένουν οκτώ παιχνίδια για το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασιστικοί, αποτελεσματικοί, πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ