aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου: «Πρέπει να μπουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει»

Αναστασίου: «Πρέπει να μπουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει»

Ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, σχολίασε το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ανέφερε τους άμεσους στόχους του για την ομάδα των πρασίνων και κατέθεσε τη φιλοσοφία του ως προπονητής.

Διαβάστε όλα όσα ανέφερε στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας. 

Για τη νέα πρόκληση: «Είμαι χαρούμενος. Ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ, μια μεγάλη ομάδα, θα έλεγα η μεγαλύτερη στην Κύπρο. Είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Με έκανε να καταλάβω πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στην ομάδα, και ότι προσπαθεί να γίνει μια καινούργια αρχή σε πιο επαγγελματική βάση. Το κλαμπ σιγά σιγά θέλει να επενδύσει σε δικά της παιδιά, εξάλλου έγινε και μια αναδόμηση στις ακαδημίες. Είναι σημαντικό να μπορεί να έχει τους δικούς της παίχτες και σε συνδυασμό με την οικονομική σταθερότητα, να γίνεται καλή δουλειά και η ομάδα να φτάσει σε ψηλό επίπεδο. Έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς να πρωταγωνιστεί, και νομίζω πρέπει να μπουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί».

Για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό: «Η πίεση είναι μέρος της δουλειάς μας, πάντα υπάρχει. Δεν υπάρχει δουλειά χωρίς πίεση. Το πιο σημαντικό να μπουν οι βάσεις ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα που να την χαίρεται ο κόσμος, που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

Τι θα αλλάξει στην ομάδα: «Έχω δει τα 4 από τα 6 παιχνίδια. Το πρώτο πράγμα είναι να γίνει ομάδα, που θα παλεύει ο ένας για τον άλλον 90 λεπτά ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Να χτίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλω η ομάδα μου να κυριαρχεί. Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά. Έγινε μια δουλειά τους περασμένους 4 μήνες, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που έπρεπε, μεγάλο ρόλο παίζει και το ψυχολογικό. Ξέρουμε που ερχόμαστε, να μπουν οι βάσεις για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ πληγωμένος, το γνωρίζω. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα με σωστή νοοτροπία, να κερδίσουμε όσα πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ