aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου: Μίλησε για το συμβόλαιό του και τις προοπτικές της νέας σεζόν

Αναστασίου: Μίλησε για το συμβόλαιό του και τις προοπτικές της νέας σεζόν

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στην εκπομπή «Full επίθεση» του ARENA FM 89.4, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την πορεία του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στους πράσινους τονίζοντας πως χτίζει ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Έχω συμβόλαιο μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι στην Ομόνοια, με προοπτική ανανέωσης. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να πηγαίνω στο γήπεδο με διάθεση να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να γίνω καλύτερος και σαν προπονητής. Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι απαιτητικός, τα τελευταία χρόνια δεν έχει επιτυχίες η ομάδα, φέτος δεν τα πηγαίνει καλά επίσης, γιατί έκανε πολλές συνεχόμενες ήττες. Το Νοέμβριο που πήγα στην ομάδα προσπάθησα να αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού και την νοοτροπία. Η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλύτερη, παίζουμε καλύτερα και χτίζουμε τις βάσεις προκειμένου του χρόνου να είναι πολύ πιο απαιτητική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ