aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου: Κλείνει το παράθυρο ελπίδας που ο ίδιος άνοιξε

Αναστασίου: Κλείνει το παράθυρο ελπίδας που ο ίδιος άνοιξε

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι αδυναμίες της Ομόνοιας πολλές και γνωστές από το ξεκίνημα της σεζόν. Στην έλευση του Αναστασίου (έκανε ντεμπούτο στις 4 Νοεμβρίου απέναντι στον Ερμή), υπήρχε η ελπίδα για διαφοροποίηση της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν. Κάποια σημάδια βελτίωσης έκαναν την εμφάνισή τους, ωστόσο η έλλειψη σταθερότητας και η αδυναμία να «χτίσει» η Ομόνοια ένα σερί, δεν της επέτρεψαν να κάνει το βήμα παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Κολοβός: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στην Ομόνοια, θα δείξει…»

Σε σημαντικά και κομβικής σημασίας ματς, η Ομόνοια αδυνατεί να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, με αποτέλεσμα να έχει μείνει καθηλωμένη στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Ο Αναστασίου, εκεί που πήγε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της ομάδας ανοίγοντας παράθυρο ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, ο ίδιος άρχισε σταδιακά να κλείνει. Πώς; Με τις εμφανίσεις της ομάδας αλλά και με τις αποφάσεις του για την επιλογή ποδοσφαιριστών, όπως επίσης και στον τρόπο προσέγγισης των αγώνων. Έχει χάσει πόντους και δέχεται κριτική, δείγμα ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη του κόσμου της Ομόνοιας στο πρόσωπό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ