aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου-Γκόμεθ: Η συνεργασία τους θα δοκιμαστεί σύντομα

Αναστασίου-Γκόμεθ: Η συνεργασία τους θα δοκιμαστεί σύντομα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τη θέση του τεχνικού διευθυντή συνεχίζει να κατέχει ο Άνχελ Γκόμεθ, ωστόσο τα καθήκοντά του φέρεται να έχουν περιοριστεί με την έλευση του Γιάννη Αναστασίου. Άλλωστε, η επιλογή του νέου προπονητή δεν ήταν δική του.

Επίσης, ο Ισπανός το τελευταίο διάστημα δεν έχει προβεί σε δηλώσεις όπως έκανε σε τακτά διαστήματα επί Χουάν-Κάρλος Ολίβα, ενώ απέχει και από τα social media στα οποία προηγουμένως έκανε συχνά την εμφάνισή του. Αυτό έγινε, λογικά, για να μη δίνει αφορμή αφού βρέθηκε στο στόχαστρο από μεγάλη μερίδα του κόσμου, που ζητούσε την απομάκρυνσή του.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον Γιάννη Αναστασίου; Αυτή θα δοκιμαστεί σύντομα στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Γκόμεθ, παρακολουθεί ποδοσφαιριστές και θα κάνει την εισήγησή του στον προπονητή. Το ερώτημα είναι, αν θα εισακουστεί ή θα θελήσει να επιλέξει ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ. Εκεί, λοιπόν, θα διαφανεί εάν έχει μέλλον η συνύπαρξή τους και ποια στάση θα τηρήσει το Δ.Σ. της εταιρείας και κυρίως ο Σταύρος Παπασταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ