aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑAναστασίου: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κριθεί από την Ομόνοια»

Aναστασίου: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κριθεί από την Ομόνοια»

Τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα τόνισε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στο επίσημο κανάλι των πρασίνων. Ο Ελλαδίτης προπονητής επεσήμανε πως το αποτέλεσμα θα κριθεί από την απόδοση της δικιάς του ομάδας και υπογράμμισε πως στόχος του είναι να παρουσιαστεί το τριφύλλι σε ψηλή ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μία δύσκολη ομάδα, είχε καλά αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλες ομάδες στο πρωτάθλημα. Επικίνδυνη, ειδικά στην έδρα της θέλει προσοχή. Έχει καλούς παίκτες όπως οι Σαντίκ και Κάρλος και γενικά η συνολική τους παρουσία είναι καλή. Αλλά, μεγάλο ρόλο θα παίξει η δική μας απόδοση. Η Δόξα αυτό που ξέρει να κάνει θα κοιτάξει να το κάνει. Εμείς να πιάσουμε τον ρυθμό μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κρατήσουμε ψηλή ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι κάτι που προσπαθούμε να βελτιώσουμε, να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι σε όλο το ενενηντάλεπτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ