aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου: «Από την Ομόνοια εξαρτάται…» (vid)

Αναστασίου: «Από την Ομόνοια εξαρτάται…» (vid)

Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θέλει να επανέλθει μετά τις δύο ήττες χαρακτήρισε το ντέρμπι με την ΑΕΛ ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων υπογράμμισε πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοση των δικών του παικτών και τόνισε πως επιβάλλεται η Ομόνοια να έχει διάρκεια στην απόδοσή της και συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Mία ομάδα που ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Στα τελευταία παιχνίδια δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Παίζει στην έδρα της και μετά από δύο ήττες θέλει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Αλλά πιστεύω και αυτό έχω πει και στα παιδιά ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη δικιά μας απόδοση και όχι τόσο ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας και να μπορέσουμε να κερδίσουμε γιατί σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά αν έχουμε συγκέντρωση και διάρκεια στην απόδοσή μας νομίζω ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ