aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑναστασίου: «Αυτό ήταν το πιο δύσκολο, δημιουργούμε δυναμική»

Αναστασίου: «Αυτό ήταν το πιο δύσκολο, δημιουργούμε δυναμική»

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μετά το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα (3-1). Ο Ελλαδίτης κόουτς ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να αλλάξει νοοτροπία.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολες οι μέρες με δύο παιχνίδι, έναν αποκλεισμό και τραυματισμούς. Δεν είχαμε επιλογές να φορτώσουμε τα άκρα, παίξαμε διαφορετικό στιλ στο πρώτο μέρος, να έχουμε στον άξονα υπεραριθμία. Παίξαμε ένα παιχνίδι χαμηλού τέμπου, είχαμε σχεδόν όλη την ομάδα με τη μπάλα στα πόδια στον άξονα. Το κάναμε δύσκολο και δώσαμε πολλές φορές στη Σαλαμίνα να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, τα παιδιά μας έδωσαν φρεσκάδα. Είναι πρώτη φορά που βάζουμε τρία γκολ για το πρωτάθλημα, είναι σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Υπάρχει μια εβδομάδα τώρα να δούμε ποιοι θα επανέλθουν και ποιοι όχι. Συγχαρητήρια στον κύριο Πουρσαϊτίδη, είναι σημαντικό που υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Αυτό που μετρά είναι τα αποτελέσματα σε μια περίοδο που καταφέραμε να βγάλουμε το πρόγραμμα. Δημιουργήσαμε συνθήκες μπροστά. Έχουμε πολλά να κάνουμε, κάνουμε πολλά επιπόλαια λάθη. Κάποιες φορές πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Είμαστε σε μια μετεγγραφική περίοδο. Τα παιδιά προσπαθούνε, δεν μπορώ να τους αδικήσω. Πήραμε μια μεγάλη νίκη. Αρχίσαμε να δημιουργούμε μια δυναμική. Πολλά έχουν να κάνουν και με τις αλλαγές. Συνεχίζουμε, είναι πέντε παιχνίδια. Η ομάδα δείχνει διαφορετικό πνεύμα και αυτό ήταν και το πιο δύσκολο, να γίνουμε ομάδα και να φτιάξουμε νοοτροπία. Έχουμε δουλειά ακόμη, όμως είμαστε στον σωστό δρόμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ