aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑνάρτηση… ψυχής από τον Γιάννη Κούσουλο! (pic)

Ανάρτηση… ψυχής από τον Γιάννη Κούσουλο! (pic)

Ανάρτηση… ψυχής από τον Γιάννη Κούσουλο ο οποίος μία μέρα μετά από την ανακοίνωση απόκτησής του από την Ομόνοια, μέσω του Instagram στέλνει το δικό του συγκινητικό μήνυμα στους ανθρώπους της ομάδας όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τη Νέα Σαλαμίνα… Mεταξύ άλλων κάνει λόγo πως η Νέα Σαλαμίνα ήταν η δεύτερη οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης: «Γιάννη, θα τα καταφέρεις όσο δύσκολο δρόμο κι αν έχεις»

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου στην ομάδα που με βοήθησε να εξελιχθώ, που ήταν δίπλα μου σαν δεύτερη οικογένεια από τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι σήμερα εδώ που βρίσκομαι. Ευχαριστώ το Δ.Σ., τους προπονητές που είχα και όλο το επιτελείο που με εμπιστεύθηκε και μου έδωσε τις ευκαιρίες που έπρεπε, καθώς επίσης και τους συμπαίκτες μου. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους φιλάθλους της Νέας Σαλαμίνας που με αγάπησαν και υποστήριξαν. Δεν θα το κρύψω ότι είμαι πολύ συγκινημένος που φεύγω, όμως φεύγω με θετικά συναισθήματα, όμορφες αναμνήσεις και πολλά μαθήματα. Για μένα η Νέα Σαλαμίνα θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ