aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνανέωση χορηγικής συνεργασίας

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας

Η Ομόνοια ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS LTD, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η Ομόνοια και η MEGABET PLUS LTD ήδη μετρούν έναν απόλυτα επιτυχημένο χρόνο συνεργασίας, με την επαγγελματική σχέση που έχει αναπτυχθεί να εδράζεται στον αλληλοσεβασμό και την ειλικρίνεια. Η συνεργασία αυτή αποφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στην Ομόνοια, όσο και στην MEGABET PLUS LTD.

Το λογότυπο της MEGABET PLUS LTD θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πίσω μέρος του παντελονιού των επίσημων εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας. Με τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας, η εταιρεία θα συνεχίσει να λαμβάνει την προβολή που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο που προσφέρει η Ομόνοια.

Η εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Κύπρο, με περισσότερα από 110 καταστήματα. Παράλληλα, προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό αγώνων και αγορών, στις καλύτερες αποδόσεις.

Η MEGABET PLUS LTD προσφέρει ίσως την μεγαλύτερη γκάμα αγορών για στοίχημα με όλα τα δημοφιλή σπορ, ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, Formula 1, μπιλιάρδο, τένις, αγώνες στίβου, πετόσφαιρα, γκολφ, πυγμαχία, cricket, rugby, baseball, χειροσφαίριση, χόκεϊ, χόκεϊ επί πάγου, futsal, αμερικανικό ποδόσφαιρο, darts, υδατοσφαίριση, WRC, moto GP, ποδηλασία, διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision και κινηματογραφικά βραβεία Oscar.

Κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, διαθέτει εμπειρία στον τομέα, πολύ καλή γνώση της αγοράς και άρτια οργανωμένο και αποτελεσματικό τμήμα αναλύσεων.

Η απόφαση της MEGABET PLUS LTD να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δηλώνει την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας στην προσπάθεια της Ομόνοιας και επισφραγίζει την καλή της σχέση με την ομάδα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ