aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνανέωση χορηγικής συνεργασίας με KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακoίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Αναλυτικά:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD συνεχίζουν για έκτη αγωνιστική περίοδο τη συνεργασία τους, γεγονός που επιβεβαιώνει την εξαιρετική σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και την ικανοποίηση για τα αποτελέσματα αυτής της μακροχρόνιας συνεργασίας.

Το λογότυπο της KRYPTO SECURITY θα συνεχίσει να βρίσκεται στο επάνω αριστερό σημείο της επίσημης φανέλας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Η εταιρεία, με τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας, θα εξακολουθεί να επωφελείται της προβολής που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας στην Κύπρο. Αυτό αποδεικνύεται από το σημαντικό πελατολόγιο που διατηρεί, με αναγνώριση από τους μεγαλύτερους κρατικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς του νησιού. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της, τόσο από πλευράς τεχνογνωσίας, όσο και από πλευράς πωλήσεων, διατηρώντας το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα στον τομέα της ασφάλειας, οι οποίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση προϊόντων, συντήρηση και επισκευή συστημάτων συναγερμού παραβίασης χώρου, πυρανίχνευσης, αντικλεπτικών συστημάτων, κλειστών κυκλωμάτων τηλεοράσεως, βιντεοτηλεοράσεων και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης. Επίσης, η εταιρεία έχει στελεχώσει και λειτουργεί ψηφιακό κέντρο λήψης και χειρισμού επειγόντων περιστατικών 24ωρης παρακολούθησης, και υπηρεσίες περιπόλου σε επείγοντα περιστατικά. Η εταιρεία είναι μέλος του ΚΕΒΕ, καθώς και του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ) και κατέχει Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Γραφείου Ασφαλείας από την Αστυνομία Κύπρου. Τη συγκεκριμένη άδεια την κατέχουν και όλοι οι τεχνικοί εγκαταστάσεων της εταιρείας. Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη με το Διεθνές Πρότυπο ISO9001:2008.

Η απόφαση της KRYPTO SECURITY (CYPRUS) LTD να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας μας για έκτη συνεχή αγωνιστική περίοδο, επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας στις προσπάθειες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αποδεικνύει ότι αποτελεί έναν από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες της ομάδας μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ