aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναμένει το «ναι» του Φρέντμπεργκ

Αναμένει το «ναι» του Φρέντμπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το φλερτ της Ομόνοιας με τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ άρχισε με την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα. Ο Δανός τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας (μαζί με τον Ιωακείμ), κρίθηκε ως ο κατάλληλος για να καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, παρόλο που εξετάστηκαν κι άλλοι υποψήφιοι.

Πρόκειται για άτομο που χαίρει εκτίμησης από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τόσο για τη δουλειά του όσο και για τον χαρακτήρα του. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να καταθέσει πρόταση στον 36χρονο Δανό και αναμένει την απάντησή του. Στην πρόταση του συλλόγου της Λευκωσίας περιλαμβάνεται περίγραμμα με τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή όπως στην Ομόνοια θέλουν να λειτουργήσει.

Βάσει αυτού, και αφού ο Φρέντμπεργκ μελετήσει την πρόταση θα απαντήσει σύντομα εάν την αποδέχεται ή όχι. Οι πράσινοι αναμένουν πως θα πει το «ναι» και θα αρχίσει άμεσα δουλειά. Ο Δανός θα πρέπει να κρίνει εάν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε διπλό ταμπλό, δηλαδή ως τεχνικός διευθυντής της πρώτης ομάδας, αλλά και της ακαδημίας.

Για την πρόταση της διοίκησης προς τον Φρέντμπεργκ είναι ενήμερος και ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός φέρεται να εξέφρασε τη θέση πως, δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τον οποιοδήποτε.

Στην Ομόνοια, από τη στιγμή που επεξεργάστηκαν κι άλλα ονόματα που προτάθηκαν για τη συγκεκριμένη θέση, είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που ο Φρέντμπεργκ απαντήσει αρνητικά. Ωστόσο, όπως είναι φυσιολογικό σ’ ένα τέτοιο πιθανό ενδεχόμενο, να καθυστερήσει περισσότερο η κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Άλλωστε, ο Πάμπος Χριστοδούλου ενεργοποίησε τον προγραμματισμό με το «καλημέρα» της πρόσληψής του και κινείται βάσει πλάνου που έχει καταρτίσει για ενδυνάμωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Ήδη μετέβη στην Αλβανία, τώρα βρίσκεται στην Πορτογαλία, στη συνέχεια θα πάει στην Ισπανία και θα ολοκληρώσει το μετεγγραφικό του σαφάρι στην Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ