aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνάλυση του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και δουλειά, δουλειά, δουλειά

Ανάλυση του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και δουλειά, δουλειά, δουλειά

Νικηφόρο ήταν το χθεσινό φιλικό της Ομόνοιας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Ένα φιλικό στο οποίο οι πράσινοι όση ώρα ήταν ξεκούραστοι και φρέσκοι φάνηκαν να ελέγχουν τον αγώνα και έβγαζαν καλά στοιχεία μπροστά, χωρίς να κινδυνεύουν ιδιαίτερα πισω.

Εφτά γκολ σε δυόμιση λεπτά! (video)

Στο παιχνίδι η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είχε ηρεμία και καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου και την κούραση, γίνονταν ατομικά λάθη. Πλέον, θα γίνει ανάλυση του αγώνα και στόχος είναι να υπάρχει βελτίωση καθημερινά τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Νιώθει καλύτερα ο Λόπες (νεότερη ενημέρωση)

Άλλωστε, το «τριφύλλι» βρίσκεται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους του που… φρεσκάρονται για την πρωτη αγωνιστικη της επομενης βδομαδας, ρίχνοντας ρυθμούς στις προπονήσεις, στην Ομόνοια συνεχίζουν τις δυνατές προπονήσεις και οι οποίες είναι είτε διπλές, είτε με γυμναστήριο και δουλειά στη φυσική κατάσταση.

Γκολ και θέαμα με νικήτρια την Ομόνοια (pics/videos)

Στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη την ώρα που πρέπει. Κάποιοι παίκτες άργησαν να έρθουν και δεδομένων των αλλαγών στο αγωνιστικό πρόγραμμα, δεν υπήρχε βιασύνη για να πάρουν αμέσως 90λεπτα στα πόδια τους, όπως για παράδειγμα στις περιπτώσεις των Γουίλιαμ Σοάρες, Τζαρσίνιο, Τζαΐλσον, Κανού κι Εκίθα.

Ένας… κεραυνός από τον Γκονσάλες (video)

Γι’ αυτό και χθες και για πρώτη φορά κάποιοι παίκτες αγωνίστηκαν περισσότερο και ορισμένοι εξ αυτών δεν αντικαταστάθηκαν. Η προσπάθεια πλέον είναι μέσα από τα επόμενα παιχνίδια να έρθουν όλοι στα ίδια επίπεδα ετοιμότητας, ώστε να ειναι έτοιμη η ομάδα με την πρεμιέρα. Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από τα επόμενα φιλικά και το πρόγραμμα προπόνησης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ