aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνακριτικές ομάδες για επεισόδια και παραβίαση μέτρων μετά την πρόκριση της Ομόνοιας

Ανακριτικές ομάδες για επεισόδια και παραβίαση μέτρων μετά την πρόκριση της Ομόνοιας

Έντονη ανησυχία προκάλεσαν στις Αρχές τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (16/9) κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Ομόνοιας μετά την πρόκριση της αφού κατά χιλιάδες οι οπαδοί βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν, παραβιάζοντας διατάγματα που αφορούν την αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Ήδη η Αστυνομία θέτει στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν όσοι συμμετείχαν σε επεισόδια αλλά και πανηγυρισμούς. Την ίδια ώρα, δυο ανακριτικές ομάδες έχουν συσταθεί από πλευράς Αστυνομίας σε Λευκωσία και Λεμεσό με οδηγίες να διερευνήσουν τα γεγονότα γύρω από τα επεισόδια αλλά και την παραβίαση των διαταγμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά το πέρας του αγώνα, εκατοντάδες οπαδοί της Λευκωσιάτικης ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από το ΓΣΠ περιμένοντας το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας τους, χρησιμοποιώντας βεγγαλικά και καπνογόνα.

Στο οίκημα του Fan Club της ομάδας στη Λακατάμεια, μετά το τέλος του αγώνα εκατοντάδες οπαδοί συγκεντρώθηκαν κάνοντας χρήση πυροτεχνημάτων βεγγαλικών και κροτίδων.

Παράλληλα, καταγράφηκαν καταγγελίες από τρία πρόσωπα στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας οι οποίοι ανέφεραν ότι δέχθηκαν πετροβολισμούς ενώ περνούσαν έξω από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα η μία καταγγελία αφορούσε πρόκληση σωματικής βλάβης, η δεύτερη ζημιές σε όχημα ύψους 500 ευρώ και η τρίτη αφορούσε γυναίκα της οποίας στο όχημα επέβαιναν τα δυο ανήλικα παιδιά της ηλικίας έξι και επτά χρόνων.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Λεμεσό όπου οι φίλοι της Ομόνοιας συγκεντρώθηκαν για να πανηγυρίσουν στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, όταν δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Παρενέβη ωστόσο άμεσα η Αστυνομία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ