aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑAνακοινώθηκε και φωτογραφήθηκε ο Φελτχούιζεν

Aνακοινώθηκε και φωτογραφήθηκε ο Φελτχούιζεν

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιτ Φελτχούιζεν υπέγραψε η Ομόνοια, με τον Ολλανδό να ανακοινώνεται κι επίσημα και να φωτογραφίζεται με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Τα δεδομένα με Σοάρες – Φελτχούιζεν

Αναλυτικά: 

«H Ομόνοια ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ολλανδού τερματοφύλακα, Πιτ Φελτχούιζεν. Η συνεργασία είναι διάρκειας δύο χρόνων». Ο Πιτ Φελτχούιζεν ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας: «Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα. Έχω διαπιστώσει πόσο σοβαρός και επαγγελματικός είναι ο Σύλλογος. Γνωρίζω ότι η Ομόνοια έχει καιρό να κερδίσει κάποιο τίτλο, συνεπώς είναι υποχρέωση μας να έχουμε επιτυχίες και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος όπως έχω διαπιστώσει μέσω βίντεο, είναι εντυπωσιακός. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Aνακοίνωσε Φελτχούιζεν

Αποκλειστικά πλάνα από την υπογραφή συμβολαίου και μίνι συνέντευξη του ποδοσφαιριστή, σύντομα στο «Oμόνοια Premium». Γίνε συνδρομητής στο «Oμόνοια Premium»: www.acomonia.com/premium. Πληροφορίες: http://bit.ly/2rO1sJm.

Η… ιστορική κάθοδος του Φελτχούιζεν

Ο Φελτχούιζεν, ο Νούρου και ο «κόφτης»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ