aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνακοινώθηκε και αποκάλυψε ο Σοάρες

Ανακοινώθηκε και αποκάλυψε ο Σοάρες

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια γνωστοποιεί την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου μέσου, Άλεξ Σοάρες, ο οποίος από το 2013 αγωνιζόταν στη Μαρίτιμο. Το συμβόλαιο του Σοάρες είναι διάρκειας δύο χρόνων. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε πως εδώ και δύο μήνες οι πράσινοι και ο Πάμπος Χριστοδούλου συζήτησαν μαζί του για να έρθει στην Κύπρο.

«Είναι μια προσπάθεια δύο μηνών που καρποφόρησε σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Ο προπονητής, σε αυτό το χρονικό διάστημα, μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε στην ομάδα. Είναι μια πρόκληση για εμένα η παρουσία μου στην Ομόνοια. Ο κόσμος να περιμένει από σκληρή δουλειά και αφοσίωση», ανέφερε ο Άλεξ Σοάρες, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Έκτακτο: Υπέγραψε ο Άλεξ Σοάρες

Η χρηματιστηριακή αξία, οι συμμετοχές και η μοναδική αποβολή

Η Ομόνοια «κέρδισε» την Ντέρμπι Κάουντι και τον Ατρόμητο!

Άλεξ Σοάρες με συστάσεις Νούνο Ασίς!

Φέρνει Άλεξ Σοάρες η Ομόνοια (pics)

Αποκλειστικά πλάνα από την υπογραφή συμβολαίου και μίνι συνέντευξη του ποδοσφαιριστή, σύντομα στο «Oμόνοια Premium». Γίνε συνδρομητής στο «Oμόνοια Premium»: www.acomonia.com/premiumΠληροφορίες: http://bit.ly/2rO1sJm.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ