aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνακοίνωση-απάντηση της Θύρα 9: «Πυροβολισμοί, ζημιές, Ελληνική σημαία»

Ανακοίνωση-απάντηση της Θύρα 9: «Πυροβολισμοί, ζημιές, Ελληνική σημαία»

Με μακροσκελή τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι φίλοι της Ομόνοιας (Θύρα 9) τοποθετούνται για όλα όσα έγιναν στις Πλάτρες την Κυριακή.

H θέση της Ομόνοιας για τις ζημιές στις Πλάτρες

Αναλυτικά: «Πυροβολισμοί από γκαζοπίστολο, μπάτσοι να κάνουν πλάτες και Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σε διατεταγμένη υπηρεσία. Από χθες το πρωί έχουμε ακούσει τα πάντα για την εξόρμηση του Πράσινου Λαού στις Πλάτρες, δυστυχώς για κάποιους ήρθε η ώρα να ακουστούν οι αλήθειες. Όσοι εδώ και ένα 24ωρο σπέρνουν ψέματα δεξιά και αριστερά, σε μια προσπάθεια να πλήξουν τη συσπείρωση του Πράσινου Λαού, ήρθε η ώρα να κρυφτούν. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο σύντομοι γίνεται.

Για το δήθεν περιστατικό με την Ελληνική σημαία: Το συγκεκριμένο περιστατικό ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχε με την Ελληνική σημαία. Στελέχη μας έφτασαν στις Πλάτρες από το πρωί του Σαββάτου και η συγκεκριμένη σημαία (μαζί με πολλές άλλες) βρισκόταν στο κέντρο του χωριού χωρίς να γίνει το παραμικρό. Ο χώρος που βρισκόταν η σημαία ήταν και το σημείο συνάντησης χιλιάδων Ομονοιατων την Κυριακή το μεσημέρι πάλι χωρίς κανένα παρατράγουδο. Από εκεί ήταν που ξεκίνησε και η μεγάλη πορεία της ΘΥΡΑ 9 για το γήπεδο. Όλα αυτά έγιναν χωρίς κανένας να ασχοληθεί με την οποιαδήποτε σημαία κάτι που αποδεικνύει ότι το επεισόδιο που ακολούθησε δεν αφορούσε τη σημαία. Μετά το τέλος της προπόνησης και την αποχώρηση της μεγάλης μερίδας του κόσμου μας από τις Πλάτρες, κάποιοι κάθησαν σε κάποια εστιατόρια να φάνε. Όπως μας έχουν ενημερώσει από το σπίτι που στο τέλος έγινε το επεισόδιο υπήρξαν βρισιές προς τον κόσμο μας και προηγουμένος.

Η θέση της Θύρα 9: «Έτσι ξεκίνησαν όλα»

Κάποιοι δεν αντέδρασαν, μερικοί όμως απάντησαν στις βρισιές και έτσι ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο «κύριος» μέσα από το σπίτι πυροβόλησε με γκαζοπίστολο πετυχαίνοντας ένα οπαδό της ομάδας μας, τότε εξαγριωμένοι οι υπόλοιποι επιτέθηκαν στο σπίτι το οποίο βρισκόταν στον 1ο όροφο σπάζοντας αρκετά πράγματα ανάμεσα τους και ο ιστός της σημαίας ενώ ανάγκασαν τον δράστη να κρυφτεί μέσα στο σπίτι. Όλα αυτά μπροστά από θαμώνες των γύρω μαγαζιών που άκουσαν τους πυροβολισμούς και το ανάφεραν στην αστυνομία η οποία εννοείτε ότι όταν έφτασε στο σημείο έψαχνε τους οπαδούς της ομάδας μας, που αντέδρασαν στους πυροβολισμούς, αφήνοντας ανενόχλητο τον δράστη.

Αστυνομία: «Πετροβολισμοί Ομονοιατών εναντίον σπιτιού με ελληνική σημαία»

Ενώ η αστυνομία από το βράδυ της Κυριακής γνωρίζει ακριβώς πως έγινε το περιστατικό επέλεξε να καλύψει τον δράστη πλάθοντας μαζί του μια δήθεν ιστορία επίθεσης για την Ελληνική σημαία σε μια προσπάθεια να ενοχληθεί η κοινή γνώμη λόγο μιας ψεύτικης βεβήλωσης της σημαίας καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τον χωριανό τους. Περιμένουμε την επίσημη απάντηση της αστυνομίας.

Για τις ζημιές στο γήπεδο: Μέρες πριν να πάμε στις Πλάτρες είχαμε επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες του γηπέδου με τους οποίος μιλήσαμε και ενημερώσαμε για το ότι κάποιος κόσμος θα κατασκήνωνε στο γήπεδο επίσης συμφωνήσαμε να στηρίξουμε την καντίνα που έχουν στο γήπεδο δίνοντας τους στο τέλος της μέρας κέρδη χιλιάδων ευρώ. Μετά το τέλος της προπόνησης και αφού ενημερωθήκαμε για τις ζημιές επικοινωνήσαμε με τους ιδιοκτήτες τους ζητήσαμε να καταγράψουν τα σπασμένα και ΗΔΗ έχουμε συμφωνήσει να αναλάβουμε το κόστος, αλλά και να στείλουμε στον χώρο, μαζί με τους εργάτες που θα αναλάβουν τις επιδιορθώσεις, στελέχη μας για να βοηθήσουν. Νιώθουμε την ανάγκη να γράψουμε αναλυτικά τις ζημιές για τις οποίες έχει γίνει τόσο σούσουρο. Μπογιάτισμα τοίχων 150 ΕΥΡΩ, κάγκελα αγορά και τοποθέτηση 200 ΕΥΡΩ και ουρητήριο αγορά και τοποθέτηση 150 ΕΥΡΩ σύνολο το ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ποσό των 500 ΕΥΡΩ που έχει κάνει ολόκληρη την Κύπρο να ασχολείται με τις ζημιές στις Πλάτρες. Νεότερα για τις επιδιορθώσεις τις επόμενες μέρες.

Η θέση της Θύρα 9: «Έτσι ξεκίνησαν όλα»

Για τα Μ.Μ.Ε: Πάντα ξέραμε για ποιους δουλεύατε για αυτό και δεν μας κάνει καμιά εντύπωση η προπαγάνδα και τα ψέματα που γράφετε τα τελευταία 24ωρα. Τα αφεντικά έχουν θορυβηθεί από τη συσπείρωση του Πράσινου Λαού και έβαλαν τους δημοσιογράφους τους να γράφουν ασταμάτητα ψέματα και ανακρίβειες. Ακόμα και αυτοί που θα ισχυριστούν ότι δεν επηρεάζονται από κανένα έχουν φάει αμάσητο εδώ και ένα 24ωρο το παραμύθι για καμένες σημαίες και τεράστιες ζημιές στο γήπεδο. Χωρίς καμιά δημοσιογραφική έρευνα παρουσιάζουν ότι τους πλασάρουν σαν γεγονότα και είμαστε σίγουροι ότι τη σημερινή μας ανακοίνωση θα την ρίξουν στα αζήτητα. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως.

Δεν θα γράψουμε άλλα, αν χρειαστεί όμως θα επανέλθουμε. Αυτό το κείμενο γράφτηκε για να ξέρει και ο τελευταίος Ομονοιάτης το τι έγινε στις Πλάτρες και για να ενημερωθεί για τον άτιμο πόλεμο που δέχεται ο ΛΑΟΣ μας. Σε καμιά περίπτωση δεν γράψαμε αυτό το κείμενο για να ανεβούμε στα μάτια της κοινής γνώμης, αφού την άποψη τους την έχουμε γραμμένη εδώ και καιρό. Μία ζωή Ομόνοια – Μία ζωή Θύρα 9.

H θέση της Ομόνοιας για τις ζημιές στις Πλάτρες

Υ.Γ – Κάνουμε αρκετή υπομονή για να μην ασχοληθούμε με κάποιους που το παίζουν Ομονοιάτες, αλλά εδώ και καιρό επανειλημμένα υποσκάπτουν την ομάδα και τον ΛΑΟ μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ