aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνακοίνωσε το τέλος ο Γκόμες: «Ώρα να επιστρέψω στην Πορτογαλία»

Ανακοίνωσε το τέλος ο Γκόμες: «Ώρα να επιστρέψω στην Πορτογαλία»

Την αποχώρηση του από την Ομόνοια ανακοίνωσε έμμεσα ο Βίτορ Γκόμες. Ο Πορτογάλος μέσος των πρασίνων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του σημείωσε ότι μετά από δύο χρόνια στην Κύπρο ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

«Σκοπεύω να γυρίσω στην Πορτογαλία, ήταν δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια εδώ επειδή ήμουν μόνος, με όλη αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Η οικογένεια μου ήταν στην Πορτογαλία. Πιστεύω ότι είναι ώρα να επιστρέψω. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμα, αλλά είμαι ανοικτός σε προτάσεις»

Πάντως, ο Γκόμες δήλωσε ευλογημένος με όσα έζησε στην Ομόνοια τονίζοντας πως στο τέλος της καριέρας του πέρασε τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές. «Έχει ενδιαφέρον το ότι στην τελευταία φάση της καριέρας μου ζω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές. Πέρσι η Ομόνοια ήταν στην πρώτη θέση, αλλά λόγω του κορωνοϊού διακόπηκε το πρωτάθλημα και δεν μας έδωσαν τον τίτλο. Φέτος, συνεχίσαμε στον ίδιο δρόμο και η σεζόν τελείωσε με τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι μια φανταστική αίσθηση που δεν έζησα ξανά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ