aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανακοίνωσε πέντε νεαρούς Αμερικανούς η Ομόνοια

Την απόκτηση πέντε νεαρών καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι έπαιξαν τα προηγούμενα χρόνια στην πρώτη κατηγορία του Κολεγιακού πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσε η Ομόνοια.

Πρόκειται για τέσσερεις Αμερικανούς και έναν Καναδό, οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τους Τζάρβις Γκάρετ, Νίκολας Γκρίφιν, Τζόρνταν Γκαρνέτ, Κεντάριους Χάμιλτον και Τζόρνταν Ρόμπινσον.

Ο Γκάρετ είναι Αμερικανός 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του Point Guard και έχει ύψος 1.83. Από το 2014 ήταν μέλος της ομάδας του Ρόουντ Άιλαντ. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και το καλό σουτ.

Ο Γκρίφιν είναι Αμερικανός 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του shooting guard και έχει ύψος 1.88. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε για την ομάδα του Πανεπιστημίου Σεντ Πίτερς. Τον διακρίνει η υψήλη ευστοχία στα σουτ τριών πόντων.

Ο Γκαρνέτ είναι Αμερικανός 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του small forward και έχει ύψος 1.96. Ήταν μέλος της ομάδας του πανεπιστημίου του Βόρειου Κεντάκι τα τελευταία 4 χρόνια.

Χάμιλτον είναι Αμερικανός 22 ετών, αγωνίζεται στη θέση του Power Forward και έχει ύψος 2.04. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν μέλος της ομάδας του Πανεπιστημίου του Τέννεσι. Ο Ρόμπινσον είναι Καναδός 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του Center και έχει ύψος 2.06. Έπαιξε για 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Ντουκέιν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ