aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑν βρεθεί κάτι καλό...

Αν βρεθεί κάτι καλό…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το σκεφτόταν από προηγουμένως ο Πάμπος Χριστοδούλου, για άλλη μια προσθήκη στην επιθετική γραμμή, πόσο μάλλον τώρα με τον τραυματισμό του Λόπες. Σίγουρα δεν είναι σοβαρός αφού είναι καλές οι πιθανότητες του Πορτογάλου να είναι έτοιμος στο πρώτο επίσημο ματς της Ομόνοιας, όμως ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έλεγε «όχι» σε άλλη μια λύση για την γραμμή κρούσης.

Οι επιλογές που υπάρχουν για την κορυφή της επίθεσης είναι αυτές των Ντέρμπισαϊρ, Λόπες και Κατσαντώνη. Παρόλο που διαφάνηκε μέσω των φιλικών αγώνων πως, ο Χριστοδούλου εμπιστεύεται τον 17χρονο επιθετικό (που δείχνει καλά στοιχεία και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία του), εντούτοις θα ήταν πιο γεμάτη η ομάδα με άλλη μια επιλογή.

Οι σκέψεις που γίνονται είναι για ξένο ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών, για να εγγραφεί στον κατάλογο Β. Άλλωστε οι θέσεις στον κατάλογο Α είναι συμπληρωμένες. Η μετεγγραφική περίοδος κλείνει στις 31 Αυγούστου και μέχρι τότε εάν εντοπιστεί κάποια καλή περίπτωση, τότε οι πράσινοι δεν θα διστάσουν να υλοποιήσουν άλλη μια μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ