aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑν η Ομόνοια δεν ήταν ντεφορμέ

Αν η Ομόνοια δεν ήταν ντεφορμέ

Στην κλήση της Εθνικής Κύπρου η Ομόνοια έχει τους περισσότερους διεθνείς από κάθε άλλη ομάδα. Έξι πράσινοι συμπεριλήφθηκαν στους εκλεκτούς του Νίκου Κωστένογλου για το ψεσινό (8/10) ματς με την Κροατία (0-3) και το μεθαυριανό (10/10) με τη Μάλτα.

Ωστόσο, απέναντι στη χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ο Ελλαδίτης χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα μόνο δύο, τους Πάρη Ψάλτη και Φώτη Παπουλή. Ο πρώτος έβγαλε 90λεπτο, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε 69’.

Όσο για τους άλλους τέσσερις, οι τρεις πέρασαν αλλαγή και ένας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Οι Μαρίνος Τζιωνής (46’), Λοΐζος Λοΐζου (69’) και Ανδρόνικος Κακουλλής (85’), μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως όμως να βοηθήσουν την Κύπρο να δικαιολογήσει την παρουσία της στο γήπεδο. Μοναδικός που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Νικόλας Παναγιώτου.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αν το «τριφύλλι» δεν προερχόταν από αρνητικές εμφανίσεις και αποτελέσματα, ο Κωστένογλου πιθανό να έριχνε περισσότερους πράσινους στο αρχικό σχήμα. Επειδή σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως π.χ. οι Λοΐζου και Τζιωνής, δεν είναι στα καλύτερά τους το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, θα τους περιμένει την Τετάρτη στο «Ηλίας Πούλλος» για να ενταχθούν στην προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ελπίζοντας πως δεν θα φέρουν μαζί τους πρόβλημα είτε τραυματισμού είτε κόπωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ