aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑμυντικός προ των πυλών

Αμυντικός προ των πυλών

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μπορεί κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας να μην προέκυψε κάποια ανακοίνωση απόκτησης νέου ποδοσφαιριστή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει σταματήσει τις επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Τουναντίον.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας βρίσκεται μια ανάσα από το να αποσπάσει την υπογραφή ενός κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία οι πράσινοι θα πρέπει να δηλώσουν στην ΟΥΕΦΑ τον κατάλογο των παικτών τους για τα ματς του α΄ προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν καρποφορήσουν μέχρι αύριο οι προσπάθειες για την απόκτηση ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας και αυτό συμβεί λίγες μέρες αργότερα, ο νεοαποκτηθέντας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, αφού 24 ώρες πριν τον αγώνα η κάθε ομάδα δικαιούται να κάνει μια αλλαγή στον κατάλογό της.

Σίγουρα θα ήταν ευχής έργο για την Ομόνοια κάτι τέτοιο να συμβεί με τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που θα εντάξει στο δυναμικό της και ο πρώτος σέντερ μπακ να υπογράψει μέσα στο επόμενο 24ωρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ