aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑμετακίνητη η Ομόνοια, χωρίς προπώληση με την ΑΕΛ

Αμετακίνητη η Ομόνοια, χωρίς προπώληση με την ΑΕΛ

Η Ομόνοια ενημερώνει για τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν και αφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/10, στο ΓΣΠ (18:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος:

Πιο κάτω αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των πρασίνων:

• Στην καθιερωμένη αστυνομική σύσκεψη που προηγείται των αγώνα, η Αστυνομία επέμεινε στη θέση της για ταυτοποίηση των φιλάθλων. Ότι δηλαδή οι φίλαθλοι θα πρέπει να αναγράφουν στο εισιτήριο το ονοματεπώνυμό και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας, την οποία θα πρέπει να επιδείκνύουν, μαζί με το εισιτήριο, κατά την είσοδό τους στο στάδιο. Πολιτική ταυτότητα, θα πρέπει να επιδεικνύουν και οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

• Στη σύσκεψη, η Ομόνοια επανέλαβε την πάγια της θέση ενάντια σε κάθε μορφής ταυτοποίηση των φιλάθλων, όπως αυτή εκφράστηκε και αιτιολογήθηκε με επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου, στις 22 Αυγούστου 2017: http://bit.ly/2vUSei8. Η Αστυνομία ωστόσο ήταν ανένδοτη, ενημερώνοντας πως εάν δεν εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο, δεν θα αστυνομεύσει το παιχνίδι.

• Κατόπιν αντίδρασης της Ομόνοιας, αποφασίστηκε ότι δεν θα κατακρατούνται τα στοιχεία των φιλάθλων. Ως εκ τούτου, ο κάθε φίλαθλος θα διατηρεί στην κατοχή του το εισιτήριο και τα στοιχεία του, μετά την είσοδό του στο γήπεδο. Παρά την προαναφερθείσα εξέλιξη, ο Σύλλογος εξακολουθεί διαφωνεί με τη φιλοσοφία του μέτρου στην ολότητά του.

• Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Τζιωνής, κατά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, τοποθετήθηκε ενάντια σε κάθε μορφής ταυτοποίηση των φιλάθλων, αναλύοντας την εκπεφρασμένη θέση του Συλλόγου για το θέμα. Σημειώνεται, πως πέραν της Ομόνοιας, κανένας άλλος Σύλλογος δεν εξέφρασε την αντίθεσή του στο μέτρο, ενώ μετά από εισήγηση της Ομόνοιας, το ζήτημα της ταυτοποίησης θα συζητηθεί σε σύσκεψη που θα γίνει σημερα στην ΚΟΠ.

• Ως μέτρο αντίδρασης στα πιο πάνω δεδομένα και στο μέτρο της ταυτοποίησης, το ΔΣ της Ομόνοιας αποφάσισε να μην προχωρήσει σε προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Αφήνει στην κρίση του κάθε φίλαθλου το ενδεχόμενο παρουσίας του στο γήπεδο. Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του σταδίου ΓΣΠ, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 16:30.

• Η Ομόνοια καλεί όλες τις ομάδες σε σύσταση κοινού μετώπου ενάντια στην ταυτοποίηση και σε συνεργασία για πάταξη του φαινομένου της βίας.

Σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα:

• Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του σταδίου ΓΣΠ, την ημέρα του αγώνα, από τις 16:30.

• Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά.

• Στο κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας υπάρχουν διαθέσιμα μόνο κανονικά εισιτήρια αγώνα. Διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν για το Άνω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, για την Ανατολική κερκίδα και για την Βόρεια κερκίδα.

• Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά και μαθητικά εισιτήρια διαρκείας: Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα ή/και διαρκείας, θα εισέρχονται στο κάτω διάζωμα της Δυτικής από τη Θύρα Δ5, στο άνω διάζωμα της δυτικής από τη Θύρα Δ6, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1-2 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4. Μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας και είναι πέραν των 20 χρονών, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα ή την πολιτική τους ταυτότητα. Μαθητικό εισιτήριο έχουν δικαίωμα αγοράς μαθητές/φοιτητές από 13 και μέχρι 24 χρονών.

• Οι τιμές των εισιτηρίων: Κανονικό: 15 ευρώ (άνω των 25 χρόνων), Μαθητικό: 10 ευρώ (Μαθητές/φοιτητές από 13 μέχρι και 24 χρόνων), Παιδικό: 1 ευρώ (σε παιδιά κάτω των 12 χρονών)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ