aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΆμεσο μήνυμα στήριξης στον Πάμπο!

Άμεσο μήνυμα στήριξης στον Πάμπο!

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης της Ομόνοιας στις δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου αναφορά με το μέλλον του. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στη Cytavision μετά τη συνέντευξη Τύπου και έστειλε μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης στον Κύπριο τεχνικό και τους συνεργάτες του.

Για τις τοποθετήσεις του Πάμπου: Είπαμε πολλές φορές ότι θέλουμε να χτίσουμε και η Ομόνοια θα χτίσουμε με τον Πάμπο και τους συνεργάτες του. Δεν υπάρχει θέμα, ούτε κάτι άλλο να συζητήσουμε.

Και συνέχισε: «Έχουμε ένα δείγμα 10 παιχνιδιών, όλοι διαπιστώνουμε κάποια λάθη και θα δουλέψουμε να τα διορθώσουμε, είτε μέσω προπονήσεων είτε αλλιώς. Αυτό είναι το σκηνικό, να πιάσουμε το μάξιμουμ μέσω δουλειάς, και θα χτίσουμε σιγά σιγά μέσω μετεγγραφικών περιόδων. Η Ομόνοια πρέπει να χτίσει και όσο μπαίνουμε στη διαδικασία 15-16 αλλαγών δεν θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Όπως αρχίσαμε και έτσι θα συνεχίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ