aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑμάν «σπόντα» ο Σέρινταν για την Ομόνοια!

Αμάν «σπόντα» ο Σέρινταν για την Ομόνοια!

«Τελικά κάποιος άλλαξε μυαλά στην Ομόνοια και πήγα στη Γιαγκιελόνια». Αυτή η ατάκα οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κίλιαν Σέρινταν.

Γνωρίζαμε πως ο Ιρλανδός φορ ήθελε πολύ να αποχωρήσει από την Ομόνοια για να αγωνιστεί στην Πολωνία με τη φανέλα της Γιαγκιελόνια, η οποία του έκανε δελεαστική πρόταση (όπως και στην Ομόνοια την υστάτη), ωστόσο, το γεγονός πως η μετεγγραφή του στην ομάδα του Μπιάλιστοκ πέρασε από… χίλια κύματα, τον ενόχλησε κάπως σε σημείο που έριξε το «καρφάκι» του.

«Ήξερα τι συνέβαινε. Πρώτη φορά είχα μία τέτοια κατάσταση να αντιμετωπίσω. Κάθε μέρα υπήρχαν κι άλλες πληροφορίες. Ο ατζέντης μου μιλούσε και έλεγε ότι είμαστε σχεδόν συμφωνημένοι. Πέρασε, όμως, ένας μήνας και δεν προέκυψε μετεγγραφή. Τελικά κάποιος άλλαξε μυαλά στην Ομόνοια. Έμαθα μόνο ότι όλα είναι έτοιμα, πακέταρα και έφυγα για Πολωνία», ήταν η γενική του αναφορά και ακολούθως αναφέρθηκε σ’ αυτά που τον έκαναν να θέλει να αγωνιστεί στην Γιαγκιελόνια:

«Ένα από τα πράγματα που με βοήθησαν στη λήψη της απόφασης ήταν το γήπεδο. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Μίλησα επίσης και με τον Ιβάν Ρούνιε. Μου εξήγησε πώς λειτουργεί ο σύλλογος. Ήξερα ότι να επιλέξω τη Γιαγκελόνια ήταν μια καλή κίνηση. Τα πάντα είναι ακριβώς όπως περίμενα. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις».

Ποιος είναι αυτός που άλλαξε μυαλό στην Ομόνοια για να μετακινηθεί στη Γιαγκιελόνια ο Ιρλανδός στράικερ; Δεν μας λέει ο Σέρινταν, όμως, εννοεί προφανώς τη διοίκηση της Ομόνοιας η οποία αξιώνε περισσότερα από αυτά που πρόσφεραν οι Πολωνοί για να κάνουν δικό τους τον Ιρλανδό και η επιμονή των πρασίνων, έκανε τη μετεγγραφή του «Σέριφ» στη Γιαγκελόνια να μοιάζει με χειμωνιάτικο… σίριαλ. Απ’ αυτά που κάθεσαι μπροστά από το τζάκι ή τη σόμπα και λατρεύεις να παρακολουθάς τις κρύες νύχτες του Χειμώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ