aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Άμαν εσιωπήσαν τζαι οι "πελλοί"…»

«Άμαν εσιωπήσαν τζαι οι “πελλοί”…»

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Καρμιώτισσα, η Ομόνοια βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με τους φίλους του «τριφυλλιού» να τραβούν πραγματικά τα μαλλιά τους. Είδαν την ομάδα τους να παρουσιάζεται μέτρια και να κάνει ντέρμπι ένα, θεωρητικά, εύκολο παιχνίδι απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα.

Στο 55’ όταν η Καρμιώτισσα πήρε ξανά το… πάνω χέρι (1-2) στο γήπεδο άρχισε η γιούχα, οι αποδοκιμασίες, αντιδράσεις αναμενόμενες αν αναλογιστούμε την εικόνα των πρασίνων από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα. Αυτό όμως που έκανε πραγματικά εντύπωση ήταν η… σιωπή από τη Θύρα 9 έπειτα από το γκολ της ομάδας των Πολεμιδιών.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της πρωτεύουσας είδαν τους οργανωμένους φιλάθλους της Ομόνοιας να σταματούν κάθε σύνθημα και να παρακολουθούν το υπόλοιπο του αγώνα φανερά εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι.

Μια ατάκα από οπαδό στη δυτική κερκίδα αξίζει να αναφερθεί: «Άμαν εσιωπήσαν τζαι οι πελλοί…». Η απάντηση από τον διπλανό του ήταν η εξής: «Μα τι να φωνάξουν τζαι με τι ψυχή;». Κανένας δεν μπορεί να επιρρίψει ευθύνες στον κόσμο της Ομόνοιας, άλλα περίμεναν (μια ανταγωνιστική ομάδα όπως έλεγαν Τζον Κάρβερ και Νίκος Νταμπίζας) και άλλα βλέπουν.

Η σημερινή τους δημοσίευση στο Facebook ήρθε όμως για να δείξει σε όλους στο πράσινο οικοδόμημα ότι «είναι εδώ» και δεν θα σωπάσουν. Τα μηνύματα ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση: δεν ανέχονται τέτοιες εμφανίσεις, δεν ανέχονται τέτοιες αντιδράσεις από τον προπονητή (αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου), δεν ανέχονται τέτοιες αριθμούς προσελεύσεις από τον κόσμο και τέλος απαιτούν ριζικές αλλαγές.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι καλούν άπαντες να δώσουν το παρών τους στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο (18:00). Καθήκον και υποχρέωση του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών είναι -αν μη τι άλλο- να τους ανταποδώσουν με καλή εμφάνιση και τρίποντο αυτή τους την αφοσίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ