aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΆλλος ένας που «πλήγωσε» την Ομόνοια στο Παραλίμνι! (vids)

Άλλος ένας που «πλήγωσε» την Ομόνοια στο Παραλίμνι! (vids)

Εδώ και λίγες μέρες, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας Μπόρις Κλάιμαν, ανήκει στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ο 27χρονος πορτιέρε για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός της πατρίδας τους, ενώ προέρχεται από τέσσερις γεμάτες σεζόν στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Μάλιστα, ήταν ο βασικός κίπερ της εν λόγω ομάδας το Καλοκαίρι του 2016-17, όταν η Μπεϊτάρ απέκλεισε με επεισοδιακό τρόπο την Ομόνοια από τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (νίκη με 1-0 στο Ισραήλ και ήττα με 2-3 στο ΓΣΠ).

Και για να εξηγήσουμε τον χαρακτηρισμό «επεισοδιακός τρόπος», να υπενθυμίσουμε πως στον επαναληπτικό η Ομόνοια αποκλείστηκε εξ αιτίας παιδικών αδρανειών στην άμυνα και παρά τη νίκη της με 3-2. Επίσης ο Κλάιμαν είχε πραγματοποιήσει κάποιες καλές αποκρούσεις και στα δύο ματς.

Ο Κλάιμαν είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτά το Παραλίμνι με θετική προϊστορία απέναντι στην Ομόνοια καθώς προηγήθηκε ο Γκονσάλο Σάρατε, ο οποίος όταν αγωνιζόταν στη Σάλτσμπουργκ είχε σκοράρει σε βάρος του «τριφυλλιού» της σεζόν 2010-11, στο «ΓΣΠ» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ