aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΆλλο η διαιτησία και άλλο η αγωνιστική παρουσία (τι υποστηρίζουν οι πράσινοι)

Άλλο η διαιτησία και άλλο η αγωνιστική παρουσία (τι υποστηρίζουν οι πράσινοι)

Ως δύο εντελώς διαφορετικά ζητήματα, προσεγγίζουν στην Ομόνοια τον παράγοντα διαιτησία και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, στον τελευταίο αγώνα με την Αλκή. Μάλιστα, το τονίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκουν η μια πτυχή να επισκιάσει την άλλη, ούτε να κρύψουν τις οποιεσδήποτε αγωνιστικές αδυναμίες κάτω από το χαλί. Πρόκειται, λένε, για δύο εντελώς διαφορετικές πτυχές και οποιαδήποτε προσπάθεια ταύτισής τους είναι εκ του πονηρού.

Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου στη συνέντευξη Τύπου, καθώς εστίασε στο αγωνιστικό κομμάτι, κάνοντας αναφορά στις αγωνιστικές αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα. «Όλα τα λάθη τα πληρώνουμε, είναι αλήθεια και προσπαθούμε να γίνουμε πιο ομάδα. Και εγώ θέλω να παίζουμε επιθετικά, αλλά τα λάθη είναι που πληρώνουμε. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε, να δέσουμε περισσότερο. Μόνο δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο Κύπριος τεχνικός.

Απ’ εκεί και πέρα, στην Ομόνοια υπογραμμίζουν ότι ανεξάρτητα από το αγωνιστικό, ακόμη και όταν δεν παίζει καλά η ομάδα δικαιούται να κερδίζει! Ακόμη και όταν δεν σκοράρει δύο γκολ μέχρι το μισάωρο, όπως λένε, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εφαρμόζονται οι κανονισμοί! Επίσης, σύμφωνα με το τι έχουμε μάθει, στην Ομόνοια πιστεύουν πως η διαιτησία του αγώνα ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Όπως μας λέχθηκε, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ως ανθρώπινο το λάθος του βοηθού, ενώ υποστηρίζουν πως τρία πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας δεν δόθηκαν. Το πρώτο για χέρι ποδοσφαιριστή της Αλκής εντός περιοχής, στο πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο όταν ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έφραξε τον δρόμο στον Κανού, στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και για ένα σπρώξιμο στον Ντάρμπισαϊαρ, λίγο αργότερα.

Ένα άλλο σημαντικό που προκύπτει, σύμφωνα με το τι έχουμε συλλέξει από το «πράσινο» στρατόπεδο, είναι πως δηλώνουν αδυναμία, πλέον, στο να ελέγξουν την οργή του κόσμου, αναφέροντας ότι πρόκειται για καζάνι που βράζει. Παράλληλα, άλλη μια πτηχή του αγώνα, αφορά την ενόχληση της Ομόνοιας για την στάση της Αλκής μετά τον αγώνα, καθώς οι «πράσινοι» πιστεύουν ότι κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Όπως μας τονίστηκε, θεωρούν ως άλλο ένα «αστείο» τον ισχυρισμό περί πέναλτι που δεν δόθηκε στην Αλκή, καθώς στην Ομόνοια νιώθουν πως πρόκειται για απεγνωσμένη προσπάθεια να ισορροπήσουν το λάθος του βοηθού διαιτητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ