aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΆλλο ένα νεαρό ταλέντο της Ομόνοιας στην Άιντραχτ! (ανακοίνωση)

Άλλο ένα νεαρό ταλέντο της Ομόνοιας στην Άιντραχτ! (ανακοίνωση)

Στη γερμανική, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ο 16χρονος μέσος της Ομόνοιας, Αντόνιο Φώτη. Ο Αντόνιο ήταν αρχηγός στην ομάδα Κ-17 των πρασίνων μέχρι πέρυσι, ενώ φέτος αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ορμήδεια.

Υπενθυμίζουμε πως ο εν λόγω νεαρός είναι αδερφός του Κριστιάν Φώτη ο οποίος αγωνίστηκε επίσης στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» (από το περασμένο Καλοκαίρι έφυγε ελεύθερος και πήγε στην Αλκή), ενώ έχει μετρήσει και συμμετοχές με την πρώτη ομάδα πρόπερσι. Τέλος, πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Γιώργος Ποντικός από τις ακαδημίες της Ομόνοιας μετακινήθηκε στη γερμανική ομάδα σε ηλικία 15 ετών.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα 3+2 συμβόλαια που λήγουν δίνουν άνεση κινήσεων

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Δ.Σ. των πρασίνων: «Ο Αντόνιο θα ενταχθεί στη Γερμανική ομάδα τις προσεχείς ημέρες. Ήταν μέλος της Ακαδημίας μας τα τελευταία δύομιση χρόνια. Υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας U15, η οποία κατέκτησε πριν από δύο χρόνια αήττητη το πρωτάθλημα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην U17. Επίσης, υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας και ακολούθως με την U15 της Κύπρου, ενώ τώρα αποτελεί βασικό στέλεχος της U17. Η οικογένεια της Ομόνοιας εύχεται κάθε επιτυχία στον Αντόνιο Φώτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ