aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΆλλη μία απόπειρα για... αντεπίθεση

Άλλη μία απόπειρα για… αντεπίθεση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αποφασισμένοι να κερδίσουν στο γήπεδο αυτό που αξίζει να πάρουν πραγματικά, φέρονται οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας προκειμένου να καλύψουν και το χαμένο έδαφος των προηγούμενων αγωνιστικών, για να παραμείνουν κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Σίγουρα τα βαθμολογικά δεδομένα θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά αυτή τη στιγμή, εάν οι πράσινοι δεν στραβοπατούσαν απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους, όμως επειδή με τις… υποθέσεις δεν αλλάζει κάτι, το «τριφύλλι» είναι υποχρεωμένο να κοιτάξει μόνο μπροστά, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο.

Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι ακολουθούν δύο ντέρμπι στη σειρά, με την ΑΕΚ στη Λάρνακα και τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, η κατάκτηση της νίκης στο παιχνίδι με τους Κατωκοπίτες έχει τεράστια σημασία και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο, όπως φαίνεται μέσα κι από τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου.

«Θα χρειαστούμε συνεχόμενες νίκες για να καλύψουμε μέρος από το χαμένο έδαφος, κάτι που θα πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε άμεσα. Την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο είναι, πλέον, μονόδρομος η νίκη. Επιβάλλεται να φύγουμε από το Μακάρειο με τους τρεις βαθμούς. Είναι μεγάλη ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα», είπε στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας.

Εάν, λοιπόν, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου καταφέρει στα επόμενα τρία παιχνίδια να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών, θα στείλει το μήνυμα ότι δεν έχει ξοφλήσει και πως έχει τις δυνάμεις να παλέψει μέχρι τέλους για να υλοποιήσει τους στόχους της. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά για το κυριακάτικο ματς, αμφίβολος παραμένει ο Αραούζο και σε περίπτωση που δεν προλάβει, τότε θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας ο Δημητρίου. Επανέρχεται ο Φαμπρίσιο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Παναγή αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας. Δεδομένη θεωρείται η απουσία του τραυματία Εκίθα, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ