aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑλλάζει ριζικά το τεχνικό τιμ

Αλλάζει ριζικά το τεχνικό τιμ

Με άτομα που εμπιστεύεται ο Τζον Κάρβερ, πάντοτε σε συνεργασία με τον Νταμπίζα, θα στελεχώσει το επιτελείο του. Ο Άγγλος τεχνικός θα επανδρώσει το τεχνικό τιμ με βοηθό, άλλο ένα γυμναστή (πέρα από τον Κίναν) και προπονητή τερματοφυλάκων.

Η κίνηση αυτή φανερώνει πως δεν θα συνεχίσουν τα άτομα που συνεργάστηκαν προηγουμένως με τους Καϊάφα και Μιλόγεβιτς, παρόλο που δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση. Η θέση του βοηθού προπονητή εκτός απροόπτου θα καλυφθεί από τον Στιβ Στόουν που ήταν και ο στενός συνεργάτης του Κάρβερ στη Νιούκαστλ.

Όσο για την επιστροφή του Παύλου Κίναν στο πόστο του γυμναστή, είναι κάτι που σκόρπισε ικανοποίηση κυρίως στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Η δουλειά που επιτέλεσε ο Κίναν στην Ομόνοια επί εποχής Καϊάφα ήταν εξαιρετική.

Ο Νταμπίζας αφού το έψαξε καλά και από τη στιγμή που ο Κίναν δεν ακολούθησε τον Καϊάφα στο Παραλίμνι, δεν είχε λόγο να μην επιδιώξει τη σύναψη συνεργασίας μαζί του.

Η δουλειά του Κίναν «μιλούσε» στο γήπεδο, αφού η φυσική κατάσταση της ομάδας επί εποχής του ήταν σε υψηλά επίπεδα, κάτι που αναγνώριζαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Κάρβερ αναμένεται να φέρει ακόμη έναν προπονητή φυσικής κατάστασης, ενισχύοντας περισσότερο το τεχνικό τιμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ