aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΆλλαξε τακτική ο Μπεργκ, γεμάτη στα «φτερά» η Ομόνοια

Άλλαξε τακτική ο Μπεργκ, γεμάτη στα «φτερά» η Ομόνοια

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο φετινός μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας άλλαξε άρδην σε σχέση με τις περασμένες τέσσερις σεζόν, αφού ο Χένινγκ Μπεργκ έδωσε βάρος στην ενίσχυση των «φτερών» της ομάδας του.

Τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν, τα «φτερά» της Ομόνοιας ήταν βασισμένα στην σταθερότητα και την απόδοση του Δημήτρη Χριστοφή, καθώς όπως φάνηκε από την εξέλιξη των τελευταίων σεζόν οι πράσινοι στερούνταν ποιότητα στις θέσεις των εξτρέμ. Φέτος όμως τα πράγματα μοιάζουν να είναι διαφορετικά.

Ο Νορβηγός τεχνικός δεν θα τα περιμένει όλα από τον Δημήτρη Χριστοφή, διότι πρόσθεσε δίπλα του παίκτες με ποιότητα και ποδοσφαιρικό υπόβαθρο. Ο Έρικ Μποτεάκ είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές των πρασίνων και οι φίλοι τους Ομόνοιας περιμένουν πολλά απ‘ αυτόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Έζρα, ο οποίος έδειξε άκρως θετικά δείγματα στα φιλικά των πρασίνων, ενώ ακόμα υπάρχουν οι Μαυρίας και Τιάγκο οι οποίοι μπορεί να υπολογίζονται για άλλες θέσεις ωστόσο μπορούν να δώσουν λύσεις και στα φτερά.

Πιο κάτω η λίστα με τους εξτρέμ που άρχιζε η Ομόνοια τα τελευταία τέσσερα χρόνια:

Σεζόν Προπονητές Παίκτες
2015-16 Κώστας Καϊάφας Κιρμ, Εζέ, Φοφανά, Ράμος, Χριστοφή
2016-17 Τζον Κάρβερ Αγκάγιεφ, Κύπρου, Αζιζ, Χριστοφή
2017-18 Πάμπος Χριστοδούλου Χριστοφή, Αζίζ, Αντόνια, Γκονθάλεθ, Κιπιάνι
2018-19 Χουάν Κάρλος Ολίβα Ζίβετς, Εντρένα, Αντόνια, Χριστοφή
2019-20 Χένινγκ Μπεργκ Έζρα, Μποτεάκ, Χριστοφή, Μαυρίας, Τιάγκο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ