aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑλλαγή δεδομένων και δανεικός ο Ατζαγκούν στην Ομόνοια;

Αλλαγή δεδομένων και δανεικός ο Ατζαγκούν στην Ομόνοια;

Νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για συνεργασία της Ομόνοιας με τον ποδοσφαιριστή Αμπντούλ Ατζαγκούν. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «hln.be» αναφέρει πως ο εν λόγω παίχτης θα έρθει στο νησί μας για λογαριασμό των πρασίνων με τη μορφή δανεισμού από την Κόρτραϊκ.

Ο 26χρονος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Οι δύο μετεγγραφές που πραγματοποιήσει η ομάδα της πρωτεύουσας (Μαυρία-Κολοβό) δείχνουν πως ο Ελλαδίτης κόουτς… ψωνίζει από… γνωστά λημέρια καθώς οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν επίσης με τον προπονητή του «τριφυλλιού».

Θυμίζουμε πως σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενημερώναμε πως δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Ατζαγκούν καθώς η Κόρτραϊκ, στην οποία ανήκει, αξίωνε χρήματα για πώληση του κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνη τη διοίκηση των πρασίνων. Τώρα, κατά πόσον έχουν αλλάξει τα δεδομένα, είναι κάτι που θα αποκαλυφθεί εντός των επόμενων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ