aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή: Οι τέσσερις λόγοι που θα καταγγείλει τη διαιτησία με την Ομόνοια

Αλκή: Οι τέσσερις λόγοι που θα καταγγείλει τη διαιτησία με την Ομόνοια

Ειλημμένη είναι η απόφαση της Αλκής για καταγγελία της διαιτησίας του Γιάννη Αναστασίου και των βοηθών του (Σωτήρης Βίκτωρος και Νικόλας Εγγλέζου), στο προχθεσινό ματς με την Ομόνοια (0-2). Κάτι που ανακοινώθηκε από το βράδυ, μερικές ώρες μετά την αναμέτρηση, κατόπιν έκτακτης συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου των κυανέρυθρων.

Διαβάστε επίσης: Τα έκαναν «μαντάρα» οι διαιτητές και στους τρεις αγώνες!

Σύμφωνα με την επίσημη θέση της «Αθάνατης», τα παράπονά της εστιάζονται στα εξής σημεία: 1) Ισχυρίζεται πως δεν υπήρξε παράβαση στη φάση που καταλογίστηκε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, από την εκτέλεση του οποίου προήλθε το πρώτο γκολ των πρασίνων στο 29’. 2) Καταγγέλλει διπλό διαιτητικό σφάλμα στο 76’, όταν καταλογίστηκε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ στο 79’ (ώμος και όχι χέρι, ο Χαραλάμπους ήταν εκτός περιοχής). 3) Εκφράζει παράπονα για οφσάιντ του Ντέρμπισαϊρ στο 83’ και στο 90’, που δεν καταλογίστηκαν. 4) Κρίνει υπερβολικές κάποιες από τις κίτρινες κάρτες, που δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές της.

Διαβάστε επίσης: Η Αλκή θα καταγγείλει τη διαιτησία του αγώνα με την Ομόνοια

Πέρα από τις ενέργειες της διοίκησης της Αλκής, ο Κώστας Σακκάς και οι ποδοσφαιριστές της είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν τη δουλειά τους. Το ερχόμενο Σάββατο ακολουθεί σημαντικό ματς στη μάχη της ουράς με τον «συγκάτοικο» στον πυθμένα Ερμή (θα αγωνιστεί απόψε με την ΑΕΛ στο Τσίρειο) και η προσοχή δεν μπορεί να παραμείνει στο ματς με το «τριφύλλι». Άλλωστε θα υπάρχουν και δύο αναγκαστικές απουσίες, καθώς από το περασμένο Σάββατο έγιναν τρεις οι κίτρινες κάρτες των Εκέλ Καντασιά και Όρλν Στάροκιν. Αντιθέτως, θα επανέλθει ο Ραφαέλ Ακόστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ