aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑAλμπίν: «Στιγμές σαν τις χθεσινές…»

Aλμπίν: «Στιγμές σαν τις χθεσινές…»

Συνηθισμένος να αγωνίζεται υπό πίεση δήλωσε κατά την παρουσίαση του το νέο δεκάρι της Ομόνοιας, Χουάν-Κάρλος Αλμπίν. Ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με το τριφύλλι και δήλωσε πως η παρουσία του κόσμου στην πρώτη ανοικτή προπόνηση αποτελεί κίνητρο στους ποδοσφαιριστές για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω αποκομίσει από την ομάδα και τη λειτουργία της, είναι θετικές. Είναι αλήθεια πως όταν συζητούσα με την ΟΜΟΝΟΙΑ, υπήρχαν προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως ήθελα πολύ να έρθω και είμαι ικανοποιημένος για την κατάληξη. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, με καλή προοπτική και αρκετό κόσμο. Επιπλέον, ήθελα να παραμείνω στην Ευρώπη. Αντιλαμβάνομαι τις προσδοκίες που έχουν όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ από εμένα. Τις ίδιες προσδοκίες έχω και ο ίδιος από τον εαυτό μου. Έχω συνηθίσει αυτήν την πίεση και είναι κάτι που διαχειρίζομαι χωρίς πρόβλημα. Πάντοτε δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όπου και εάν αγωνίζομαι. Το ίδιο θα κάνω και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μεγάλο κίνητρο είναι ασφαλώς ο κόσμος της ομάδας. Στιγμές σαν τις χτεσινές, σίγουρα μας κάνουν να θέλουμε να δώσουμε περισσότερα. Οι δικές μου προσδοκίες περιστρέφονται γύρω από τους στόχους της ομάδας. Είμαι μέρος του συνόλου, της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ