aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑλμπίν: Διέγραψε κάθε ίχνος από… Ομόνοια, σαν να μην ανήκε ποτέ σ' αυτήν!

Αλμπίν: Διέγραψε κάθε ίχνος από… Ομόνοια, σαν να μην ανήκε ποτέ σ’ αυτήν!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δεν είναι Μάρκο Μότα, δεν είναι Χόρχε Ενρίκες, δεν είναι ούτε Τομάς Μεχίας και κάποιοι άλλοι πρώην συμπαίκτες του στην Ομόνοια, όσον αφορά στη συχνότητα αναρτήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: Για κοίτα έναν… τουρίστα που έβγαλε και «γλώσσα»

Ωστόσο, ο Χουάν-Άνχελ Αλμπίν μέσα-μέσα έκανε και καμιά ανάρτηση στο Instagram για παράδειγμα, όσο ήταν στην Ομόνοια, από προπονήσεις και γυμναστήριο κυρίως. Και μιλάμε για κανονικές αναρτήσεις και όχι stories τα οποία διαγράφονται μέσα σε 24 ώρες.

Διαβάστε επίσης: Άσεμνη χειρονομία του Αλμπίν σε βίντεο του OLB

Πλέον, αν επισκεφθεί κανείς τον λογαριασμό του, θα διαπιστώσει πως ο Ουρουγουανός τέως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας διέγραψε καθετί που αφορά στο «τριφύλλι». Σαν να μην ανήκε ποτέ σε αυτό, σαν να ήλθε από το περασμένο Καλοκαίρι μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο απλώς για να κάνει προετοιμασία μπας και γίνει fit, ώστε να μπορεί να παίξει μπάλα εκεί που πήγε. Σε πιο χαμηλό επίπεδο και εκεί που του αρμόζει να βρίσκεται βάσει των σημερινών δεδομένων όσον αφορά στα στοιχεία του ως ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» Αλμπίν στην Ομόνοια: «Ήμουν ταπεινωμένος, μου φέρονταν άσχημα»

Πάντως, οι Ομονοιάτες μπορούν να θυμούνται περισσότερο τον Αλμπίν για το εικονίδιο-κ@υλί που πόσταρε ως απάντηση στα σχόλια, κάνω από ένα περιπαιχτικό βίντεο που ανάρτησε το OLB για… χάρη του πριν από λίγες εβδομάδες, παρά 43 λεπτά συμμετοχής που είχε σε δύο κανονικούς αγώνες με την επίσημη φανέλα της Ομόνοιας.

Ρε λεφτά που πήγαν χαμένα…

Να, εδώ πιο κάτω για παράδειγμα, η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν υπάρχει πια στο Instagram του Αλμπίν. Στο διαδύκτιο όμως παραμένει!

Διαβάστε επίσης: «Η μετεγγραφή του Αλμπίν σόκαρε το μετεγγραφικό παζάρι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ