Έτοιμοι να επανέλθουν στη Βόρεια κερκίδα για χάρη της Ομόνοιας δηλώνουν οι οργανωμένοι οπαδοί των πρασίνων. Με ανακοίνωσή του το Fun Club Lakatamia αναφέρει ότι θα δώσει τη μάχη από τις εξέδρες ενάντια στο μέτρο της κάρτα φιλάθλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Αλάνια, οι μέρες πέρασαν και έφτασε πάλι η στιγμή να βρεθούμε στις καρέκλες της βόρειας όπου θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη με τα τραγούδια μας, έτσι ώστε να σπρώξουμε την ομάδα μας στην 2η της νίκη. Εκτός όμως από την νίκη, μας ενδιαφέρει και ένα άλλο θέμα για το οποίο θα παλέψουμε ακόμα πιο πολύ. Όχι κύριε Ιωνά δεν θα καθήσουμε στις τηλεοράσεις μας, δεν θα αφήσουμε την ομάδα μας μόνη της ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Θα είμαστε εκεί και ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ μας για το ηλίθιο μέτρο σου εντός του γηπέδου αφού οι πολύχρονες αποχές δεν σε έκαναν να αλλάξεις γνώμη.
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΔΙΝΟΥΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 13:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ!»