aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑκόμα μεγαλύτερο το δείγμα της ντεφορμέ Ομόνοιας

Ακόμα μεγαλύτερο το δείγμα της ντεφορμέ Ομόνοιας

Μεγαλώνει το δείγμα της ντεφορμέ Ομόνοιας. Έδωσε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σε κανένα δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου της. Δίκαιη ήττα από την ΑΕΚ (1-1), παιχνίδι με τη φωτιά και ανατροπή στις καθυστερήσεις με τη Δόξα (2-1) και (στην καλύτερη) δίκαιη ισοπαλία απόψε με την Πάφος FC στο ΓΣΠ.

Για τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα μάλιστα, βρίσκεται πίσω στο σκορ και τρέχει. Μπορούσε να γυρίσει το ματς, όπως την προηγούμενη εβδομάδα; Μπορούσε, αφού είχε την ευκαιρία με τον Παναγιώτου στο 89’. Μπορούσε όμως να δεχτεί δεύτερο τέρμα; Μπορούσε, αφού οι γαλάζιοι έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν προϋποθέσεις στο δεύτερο.

Η άμυνα, που ήταν το μέγα όπλο της Ομόνοιας στην περασμένη σεζόν, παρουσιάζει αδυναμίες, η μεσαία γραμμή παρουσιάζει προβλήματα και μοιραία, η επίθεση δεν τροφοδοτείται.

Μοιραία λοιπόν, έφτασε το «τριφύλλι» να εξαρτάται επιθετικά κυρίως από τις σέντρες του αριστερού μπακ, Λέτσγιακς, και τις ενέργειες του Λοΐζου. Το παιχνίδι με τη φωτιά λοιπόν, για το οποίο σας λέγαμε την προηγούμενη αγωνιστική και αν δεν βελτιωθούν σύντομα οι πράσινοι, θα φλερτάρουν και με άλλους χαμένους βαθμούς. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και ο Μπεργκ θα χρειαστεί να βελτιώσει την ομάδα του εν μέσω συνεχόμενων υποχρεώσεων σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ότι είναι νωρίς ακόμα και υπάρχει πολλής δρόμος; Αναμφισβήτητα. Ωστόσο πάλι δεν θα είναι ό,τι καλύτερο για την Ομόνοια να ανοίξει η ψαλίδα με τους ανταγωνιστές της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ