aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑκιντόλα: Το… χάσμα Ομόνοιας-Μίντιλαντ και η μισάνοικτη πόρτα

Ακιντόλα: Το… χάσμα Ομόνοιας-Μίντιλαντ και η μισάνοικτη πόρτα

Δυσκολεύει η περίπτωση του Νταβίντ Ακιντόλα, καθώς υπάρχει… χάσμα μεταξύ της Ομόνοιας και της Μίντιλαντ. Παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει στο πράσινο στρατόπεδο και τη νέα αγωνιστική περίοδο, η δανέζικη ομάδα ανάβει κόκκινο (για την ώρα) για επέκταση του δανεισμού του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές το τελευταίο διάστημα, με το «τριφύλλι» να σύστηνε υπομονή καθώς είναι μια περίπτωση που χρειάζεται χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για άρνηση της Μίντιλαντ σε νέο δανεισμό, και έτσι η περίπτωση του Ακιντόλα μοιάζει να δυσκολεύει. Ωστόσο, η ομάδα της πρωτεύουσας δεν εγκαταλείπει και συνεχίζει τις προσπάθειες της για παραμονή του παίκτη στο «Ηλίας Πούλλος».

Την ίδια ώρα, ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του αξιολογούν βιογραφικά ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι επαφές με την ομάδα της Δανίας. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές ως προς την εξέλιξη των συζητήσεων, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ