aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑκαδημία: Συνεχίζει την αξιολόγηση ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ

Ακαδημία: Συνεχίζει την αξιολόγηση ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ

Καθημερινά αξιολογεί τον τρόπο λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής της Ομόνοιας, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου, Γέσπερ Φρέντμπεργκ.

Ο κ. Φρέντμπεργκ πραγματοποιεί επισκέψεις στα κατά τόπους κλιμάκια και μέσα από την αξιολόγηση θα εξάγει τα συμπεράσματα εκείνα που θα τον βοηθήσουν να διαμορφώσει το στρατηγικό πλάνο της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ομόνοιας πάντα σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Τζον Κάρβερ.

Ο Σύλλογος στοχεύει στην υιοθέτηση ενός επαγγελματικού τρόπου λειτουργίας και οργάνωσης, που θα στοχεύει στην εφαρμογή ενιαίου πλάνου προπόνησης και ανάπτυξης των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

ac-omonia-academy-2Επιπλέον, μεγάλη βαρύτητα δίνεται στο κομμάτι της αξιολόγησης και της επιμόρφωσης όλων των προπονητών της ακαδημίας ποδοσφαίρου. Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκαν ήδη αρκετές παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Επίσης, διάφορες παρουσιάσεις διοργανώθηκαν και για τους γονείς των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας ποδοσφαίρου. Βασικός στόχος του συλλόγου είναι μέσα από την εφαρμογή του μακροχρόνιου πλάνου δράσης, η συστηματική ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών από τα «σπλάχνα» της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ