aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑινιγματική απάντηση Ολίβα για τον εκτελεστή του πέναλτι

Αινιγματική απάντηση Ολίβα για τον εκτελεστή του πέναλτι

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ενώ απέτυχε να σκοράρει από τα ένδεκα βήματα και στο φιλικό με τον Ερμή. Η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών  ανέλαβε ο Δημήτρης Χριστοφή και όχι ο Άγγλος φορ.

Διαβάστε επίσης: Σαλαμίνα-Ομόνοια: To… αστείο πέναλτι και η εκτέλεση του Χριστοφή (video)

Ο αρχηγός του τριφυλλιού νικήθηκε από τον Βεσελόφσκι και η Ομόνοια γνώρισε την ήττα με 1-0, η οποία είναι η τρίτη συνεχόμενη για το τριφύλλι στο πρωτάθλημα. Ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης κατά πόσο η απόφαση για τον εκτελεστή του πέναλτι ήταν δικιά του ο Χουάν Κάρλος Ολίβα ήταν αινιγματικός: «Και οι δύο ποδοσφαιριστές (σ.σ. Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή) είναι ικανοί. Δεν έχει σημασία ποιος θα το εκτελούσε. Σημασία έχει ότι χρειαζόμαστε υπομονή και δουλειά. Όλοι πιστεύουμε σε αυτό που κτίζουμε ότι θα μεγαλώσει».

Διαβάστε επίσης: Ολίβα: «Δεν χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις, δεν ήταν στο χέρι μου»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ