aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑAιχμές Ποντικoύ μετά την Ομόνοια, μίλησε για «κόκκινους φακέλους»

Aιχμές Ποντικoύ μετά την Ομόνοια, μίλησε για «κόκκινους φακέλους»

Ο προπονητής του Ονίσηλου Σωτήρας, Γιαννάκης Ποντικός, μίλησε για την ανωτερότητα της Ομόνοιας μετά την ήττα (3-0) και τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον θεσμό του κυπέλλου.

Αναλυτικά: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Αναστασίου και στην Ομόνοια για τη δίκαιη πρόκριση. Εύχομαι καλή συνέχεια και την κατάκτηση στην Ομόνοια. Η προσέγγιση που είχαμε ήταν να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έπαιξαν μέχρι σήμερα αλλά και να παρουσιαστούμε αξιοπρεπώς απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Η ανωτερότητα της Ομόνοιας ήταν εμφανής. Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι παίχτες μας άρχισαν να μπαίνουν στον αγώνα και ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά. Στόχος μας εμάς είναι το πρωτάθλημα και είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς στην Κύπρο συμβαίνουν κάποια πράγματα τα οποία μας βάζουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είχαμε πίεση στο παιχνίδι, προσπάθησα να κρατήσω την ομάδα συγκρατημένοι. Οι επιτήδειοι που υπάρχουν στο κυπριακό πρωτάθλημα… κάναμε μεγάλη προσπάθεια να διαψεύσουμε όλους αυτούς. Να αποφύγουμε την ομάδα μας από φακέλους κτλπ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ