aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑγκίρε: Το CAS δικαίωσε την Ομόνοια!

Αγκίρε: Το CAS δικαίωσε την Ομόνοια!

Η Ομόνοια κέρδισε ήδη δυο ντέρμπι, αυτά με την Ανόρθωση (2-0) και την ΑΕΚ (1-2), έχασε από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (1-2), ενώ ετοιμάζεται να δώσει άλλα δυο συνεχόμενα με ΑΕΛ (στο Τσίρειο) και ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο, η νίκη της επί του Φρανσίσκο Αγκίρε ίσως να είναι πολύ μεγαλύτερη και απ’ αυτήν που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ και ενδεχομένως άλλες που θα ακολουθήσουν. Άλλωστε, δεν είναι και λίγο πράγμα να απαλλαχθεί το σωματείο, σε τέτοιες δύσκολες εποχές, από ένα ποσό 275.000 ευρώ που αξίωνε ο Αργεντινός πρώην επιθετικός της ομάδας.

To Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) ολοκλήρωσε την εξέταση της προσφυγής Φρανσίσκο Αγκίρε και αποφάσισε όπως δικαιώσει τους πράσινους. Ο Αργεντινός αξίωνε, με την προσφυγή του εναντίον της Ομόνοιας, το ποσό των 275.000 ευρώ.

Με τους καλούς χειρισμούς που έγιναν από το νομικό τμήμα του συλλόγου, η προσφυγή του ποδοσφαιριστή απορρίφθηκε. Πλέον, η Ομόνοια, βάσει του τριετούς πλάνου οικονομικής εξυγίανσης, κατάφερε να ξεκαθαρίσει όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούσαν στη ΦΙΦΑ και το CAS.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ