aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑγκάγιεφ, Ρουσιάς και παίχτες U21

Αγκάγιεφ, Ρουσιάς και παίχτες U21

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την επιθυμία όπως αποχωρήσει από την Ομόνοια εξέφρασε ο Ονησίφορος Ρουσιάς, που αισθάνεται αδικημένος από τον χρόνο συμμετοχής του. Μάλιστα, πληροφορίες φέρουν άλλες ομάδες να καραδοκούν για την απόκτησή του.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή πως η ομάδα τον κατανοεί αλλά τον χρειάζεται και δεν υπάρχει πρόθεση να ανοίξει κεφάλαιο ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής.

Η μοναδική περίπτωση να αποδεχτεί ο Νταμπίζας και η ομάδα την αποχώρηση του Ρουσιά είναι να επιμείνει στη θέση του αλλά να προκύψει και συμφέρουσα οικονομικά πρόταση για τον σύλλογο.

Στην Ομόνοια ευελπιστούν πως η θέση του σωματείου θα βρει σύμφωνο τον Ρουσιά και θα διαφοροποιήσει τη στάση του, θα συνεχίσει στην ομάδα και με σκληρή δουλειά να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια.

Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι ο Αμίρ Αγκάγιεφ. Όπως και ο Ρουσιάς, έτσι και ο Ισραηλινός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται. Ωστόσο, για να αποχωρήσει, θα πρέπει να εξευρεθεί ομάδα ή να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλην ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Νταμπίζας κινείται για προσθήκες ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών, για τον Κατάλογο Β, αφού μπορούν να εγγραφούν στο ρόστερ χωρίς να προκύψει αποχώρηση. Μια περίπτωση είναι ο νεαρός μέσος Στεφάν Αζίζ, που άφησε θετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις της ομάδας στις οποίες συμμετέχει τις τελευταίες βδομάδες.

Επίσης, έχει κάνει τις επαφές του και είναι σε αναμονή απαντήσεων, είτε ποδοσφαιριστών είτε ομάδων για παραχώρησή τους με τη μορφή δανεισμού. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Πρόθεση είναι όπως οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν ενταχθούν το συντομότερο στις προπονήσεις της Ομόνοιας για να τους υπολογίζει ο Κάρβερ ενόψει των πρώτων υποχρεώσεων εντός του 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ