aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑγανακτισμένοι Ομονοιάτες στο «Ηλίας Πούλλος»

Αγανακτισμένοι Ομονοιάτες στο «Ηλίας Πούλλος»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η κατάσταση στην Ομόνοια μετά το βαρύ κι ασήκωτο 0-5 από την ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα, μοιάζει με «καζάνι που βράζει» και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν πως η ομάδα τους κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχων από τόσο νωρίς, συγκριτικά με τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν το Καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Oργή και «θα μας αντιμετωπίσετε θέλετε δεν θέλετε»

Στην σημερινή προπόνηση μάλιστα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, 50-60 αγανακτισμένοι οπαδοί των πρασίνων πήγαν στο «Ηλίας Πούλλος» να διαμαρτυρηθούν έντονα και απαίτησαν από τους παίκτες σε έντονο ύφος να «ξυπνήσουν» ενόψει της συνέχειας, ενώ μικρή μερίδα επιδίωξε να προβεί σε πιο ακραίες καταστάσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: «Ντου» και ζημιές στα αυτοκίνητα παιχτών

Στο χώρο, για σκοπούς πρόληψης βρέθηκε και αστυνομική δύναμη (μικρός αριθμός περιπολικών, περίπου 5-6) ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα, κάτι που έγινε. Η αστυνομική δύναμη παρέμεινε στο «Ηλίας Πούλλος» μέχρι να ολοκληρωθεί η προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: «Διοίκηση απέτυχες, άμεσα Έκτακτη Συνέλευση»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ